Ammu pole nähtud karmimat ja glamuurivaenulikumat aastat kui see, mis minekule asutab. Siiski leidis Arter meie seast hulga imetlusväärseid naisi, kel on keset kaost jätkunud energiat üllatada, inspireerida ja stiililippu kõrgel hoida. Ja see pole vaid välise glasuuri autahvel, kõigil neil karismaatilistel naistel on ka sisemisi kvaliteete, mida hinnata.

Siin on veerandsada sädelevat isiksust vabas järjekorras. Stiilitroonile ei tõsta kiirus, kõrgus ega kaugus, kõvem pingutus ega raskem rahakott. Stiil on sisemine, kõikehõlmav kvaliteet. Naljaga pooleks võib öelda, et see ulatub kingakontsa kujust kuni hääletooni ja sõnavalikuni. Puhas positiivne inspiratsioon, mida me praegu nii väga vajame! Niisiis pole tegemist pingereaga, kõik 25 ainulaadset naist selles rivis on võrdselt väärt seda, et neid märgata ja mäletada!

Anna Kaneelina, aasta naisartist ja stiilikuninganna.
Anna Kaneelina, aasta naisartist ja stiilikuninganna. Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Anna Kaneelina

Originaalsuse ja õrnuse ebamaiselt mõjus kokteil. Aasta naisartist, kes niidab nii hääle, oleku kui ka stiiliga. Haruharva sünnib sellise vägeva X-faktoriga karaktereid, kes stiilne olemiseks sugugi vaeva nägema ei pea, see on neil veres!

Kõige koloriitsem loovplahvatus - Kris Lemsalu.
Kõige koloriitsem loovplahvatus - Kris Lemsalu. Foto: Remo Tõnismäe

Kris Lemsalu

Samaväärselt pöörast kunstinähtust pole siinmail ammu sündinud. Kris elab oma reeglite järgi ja sõidab tankimootoriga varustatud teerulliga üle kõigi teiste omadest. Ilu piiride nihutaja kõige kreisimal ja kontrastsemal moel, braavo!

Kersti Kaljulaid konverentsil «Arukas kohanemine koroonaviirusega». President armastab trikolooritoone ja kannab neid võrratult.
Kersti Kaljulaid konverentsil «Arukas kohanemine koroonaviirusega». President armastab trikolooritoone ja kannab neid võrratult. Foto: Kristjan Teedema

Kersti Kaljulaid

Kuidas jääda väärikaks seal, kus kamraadid vaeva ei näe? Kuidas jääda lihtsaks ja tagasihoidlikuks seal, kus edevusele järele anda oleks nii palju lihtsam? Eesti on väärt riik, kui meil on seestpoolt väljapoolne stiilne president.

Roberta Einer, Kuldnõelaga pärjatud moelooja
Roberta Einer, Kuldnõelaga pärjatud moelooja Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Roberta Einer

Eesti moekunst on tasemel. Tänavu krooniti Kuldnõelaga disainer, kes on end maksma pannud ka maailma tasemel. Robertas sulavad kokku sünnipärane staarikvaliteet, kompromissitu nõudlikkus kvaliteedis ning mässumeelselt uljas loomingulisus.

Merle Palmiste, ületamatu diiva Eesti teatri- ja stiilitaevas.
Merle Palmiste, ületamatu diiva Eesti teatri- ja stiilitaevas. Foto: Hele-Mai Alamaa

Merle Palmiste

Vahel näib, et ilma näitlejameisterlikkuse kullaproovita esinejaid tekib kui seeni pärast vihma igas kanalis. Kuid Merle tõelise diiva positsiooni pole palju aastaid keegi kõigutada suutnud. Midagi teeb see andekas naine erakordselt õigesti – ta julgeb elada!

Kristel ja Marko Kruustük, ärinaist esiplaanil on võimatu mitte märgata.
Kristel ja Marko Kruustük, ärinaist esiplaanil on võimatu mitte märgata. Foto: Liis Treimann

Kristel Kruustük

Ka ärimaailma karmile merele eksib sädelevaid stiilitähti.

Kommentaarid
Copy