Kanaari saarte reisikeelu kumu põhjustas ärevust

Krister Kivi
, Arteri toimetaja
Copy
Tallinna lennujaama pressiesindaja Margot Holts kinnitas Postimehele, et olemasoleva info järgi 18. detsembril kell 9 hommikul Smart Lynx Airlines Estonia lend Tenerife South lennujaama väljub ning lennukisse on broneerinud koha üle 200 reisija. «Pole kindel, kas kõik neist kohale tulevad pärast tänast uudist,» möönis Holts.
Tallinna lennujaama pressiesindaja Margot Holts kinnitas Postimehele, et olemasoleva info järgi 18. detsembril kell 9 hommikul Smart Lynx Airlines Estonia lend Tenerife South lennujaama väljub ning lennukisse on broneerinud koha üle 200 reisija. «Pole kindel, kas kõik neist kohale tulevad pärast tänast uudist,» möönis Holts. Foto: Jakob Meier.

Eile keskpäeval edastas ERR hiljem muudetud uudise, justkui poleks reedest enam võimalik turismi eesmärgil Kanaari saartele minna. Uudises sai sõna ka välisministeeriumi asekantsler Märt Volmer, kes ütles: «Praeguseks hetkeks on selge, et alates reedest Tenerifele minna ei saa.»

Kummatigi muutus ERRi uudis juba paar tundi hiljem: «Täpsustatud andmetel turistide pääsu saarele küll ei piirata, ent neil peab olema broneeritud majutus ja viimase 72 tunni jooksul tehtud negatiivne koroonatest.»

«Äärmiselt kurb, et Tenerife sulgemise valeuudis levis nii laialdaselt,» kommenteeris enne aasta lõppu Kanaaridele veel kaks reisi korraldada plaaniva Novatoursi turundusjuht Olev Riisberg, kinnitades, et lennud Tenerifele toimuvad ja kõik pakettreisi ostnud turistid lastakse maale.

«Oleme terve päev pidanud andma mahukaid selgitusi nii klientidele kui partneritele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles