Abielureferendum ajas Isamaa liikmed tülli (53)

Teet Korsten
, ajakirjanik
Copy
Tallinn, 27.09.2020
Isamaa liikmeühenduse Parempoolsed üldkogu. 

General Assembly of the Right-wing Association of the Isamaa party.
Foto Sander Ilvest, Postimees
Tallinn, 27.09.2020 Isamaa liikmeühenduse Parempoolsed üldkogu. General Assembly of the Right-wing Association of the Isamaa party. Foto Sander Ilvest, Postimees Foto: Sander Ilvest / Postimees

Reede pärastlõunal postitas Isamaa riigikogu fraktsiooni strateegilise kommunikatsiooni nõunik Juhani Jaeger Facebooki referendumisedelile sarnaneva pildi, millel tekst: «Lp. parempoolne, lahkuda on lihtne!»

Juhani Jaeger ütles oma algatuse kohta, et see on üleskutse sisekaemuseks. Nimelt, kui Isamaa Parempoolsete ühenduse liige on valmis koos Reformierakonna, sotside ja Eesti 200 abielureferendumit takistama, peaks ta kirjutama alla erakonnast lahkumise avaldusele.

Jaeger ütles, et postituse päästikuks sai Parempoolsete toetusavaldus opositsiooni obstruktsiooniplaanile abielureferendumi küsimuses. Parempoolsete juht Kristjan Vanaselja ütles 17. novembril Postimehes, et sellistest võimalustest ei tasu opositsioonierakondi ilma jätta. «Kindlasti ei tasu ette heita, kui opositsioonierakonnad kasutavad kõiki võimalikke vahendeid, et seadusloomet mõjutada,» ütles Vanaselja.

Kommentaarid (53)
Copy
Tagasi üles