Vennad Sõnajalad said äripartnerilt kohtus lüüa

Liina Laks
, reporter
Copy
Vennad Andres (vasakul) ja Oleg Sõnajalg on kohtu otsusega kohustatud maksma Eurowind Holdingule tasumata jäänud summa. See pole ainuke meeste vastu esitatud nõue. 
Vennad Andres (vasakul) ja Oleg Sõnajalg on kohtu otsusega kohustatud maksma Eurowind Holdingule tasumata jäänud summa. See pole ainuke meeste vastu esitatud nõue. Foto: Erik Prozes/Raul Mee/mollusk Media

Mõni aasta tagasi sattusid vennad Sõnajalad skandaali, kui selgus, et üks nende äripartnereid ja investoreid oli seotud Panama firmaga. Kunagistest investorsuhetest on jäänud riismed ning kohtus klaaritakse sadadesse tuhandetesse eurodesse ulatuvaid nõudeid.

Harju maakohus otsustas sel nädalal, et Andres ja Oleg Sõnajala firma Energia Agentuur peab maksma vanale äripartnerile Eurowind Holding Inc. osaluse müügist võlgu olnud raha veerand miljonit eurot pluss viiviseid enam kui 60 000 euro ulatuses. Andres Sõnajalg jäi kohtuotsust kommenteerides napisõnaliseks. «[See on] osanikevaheline vaidlus,» ütles Sõnajalg ning kinnitas, et neil on plaanis kohtuotsus kindlasti edasi kaevata. Vastaspoole esindaja advokaat Tuuve Tiivel ei kommenteerinud samuti lugu lähemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles