EASi juht: kriisist tugevamana välja tulemiseks peab selleks ka midagi tegema

Copy
EASi juhi Peeter Raudsepa sõnul kulus Volkswageni investeeringu toomiseks Eestisse koguni 11 aastat. «Kiire» välisinvesteering jõuab Eestisse umbes kahe aastaga. 
EASi juhi Peeter Raudsepa sõnul kulus Volkswageni investeeringu toomiseks Eestisse koguni 11 aastat. «Kiire» välisinvesteering jõuab Eestisse umbes kahe aastaga. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) töökoormus kasvas koroonakriisi hakul umbes 60 korda ning kaugtööle asumiseks hakati valmistuma juba vabariigi aastapäeva ajal, mil viirust veel Eestis polnud tuvastatud, rääkis sihtasutuse juht Peeter Raudsepp Kuku raadio saates «Majandusruum».

Organisatsioonina hakkasime [koroonakriisiks] ettevalmistusi tegema vabariigi aastapäeva järel, nägime siis toimuvat ette. Seadsime organisatsiooni valmis, et saaks minna kodukontoritesse, töö ümber korraldada ja et tõenäoliselt tulevad mingisugused erakorralised ülesanded, mida seni pole olnud või sellises mahus olnud. Need asjad õnnestusid hästi.

Palju olulisem ja nähtavam pool on see, et pidime väga kiiresti reageerima ettevõtjate vajadustele: piirid olid kinni ja pidime oma senise tegevuse ümber korraldama. Piltlikult öeldes läksime internetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles