Jõuludele vastu lepinguga. Või hoopis klubita?

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Rzeszówi Resovia mehed poseerimas enne viimast kohtumist. Praegu pole Robert Tähte pildil, sest ta ravib vigastust, kuid arvestades millise hooga poolakad uueks hooajaks meeskonda komplekteerivad, siis peagi võib meie mees ka karmi fakti ette sattuda.
Rzeszówi Resovia mehed poseerimas enne viimast kohtumist. Praegu pole Robert Tähte pildil, sest ta ravib vigastust, kuid arvestades millise hooga poolakad uueks hooajaks meeskonda komplekteerivad, siis peagi võib meie mees ka karmi fakti ette sattuda. Foto: Rzeszówi Asseco Resovia

Robert Tähe ja Timo Tammemaa koduklubi Rzeszówi Resovia fännid said tänavu eriti varajase jõulukingi, kui novembri viimastel päevadel hakati Poola meedias sahistama, et seitsmekordne riigi tšempion on endale napsanud kaks kõva mängumeest: libero Pawel Zatorski ja temporündaja Jakub Kochanowski. Asja konks? Mehed liituvad meeskonnaga alles järgmisel hooajal.

Säärased aegsad kokkulepped pole võrkpallimaailmas üleliia harukordsed, pigem on isegi tegemist tavapärase praktikaga. Küll on vaikselt varasemaks nihkumas periood, mil käepigistusi tegema hakatakse.

Kui veel mõni hooaeg tagasi algas suurem möll märtsi lõpus, siis nüüd läheb action lahti pärast aastavahetust. Tänavu ei jõutud Poolas aga 1. adventigi ära oodata, kui kuulujutulinnud juba laulma hakkasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles