Ütles otse välja (4)

Aimar Altosaar
, toimetaja
Copy
Simmo Saar.
Simmo Saar. Foto: Remo Tõnismäe

Simmo Saar on elanud värvikat elu ning jäänud oma tegudega tihti ka meedia vaatevälja. Noore keskerakondlasena Pärnus kiiret poliitilist karjääri teinud mehena oleks ta võinud praeguseks maitsta vähemalt riigikogulase leiba, kuid tema viited erakonna kahtlastele rahaallikatele lõikasid selle tee läbi.

Tema viimatised ametid kaitsejõudude peastaabis ja terviseametis on olnud seotud avalike suhete ja kommunikatsiooniga, kus tema tööga on oldud üldiselt rahul.

Kuid ta ise pole olnud rahul sellega, mida ta nägi oma ametkonnas, mis seisab koroonakriisi eesliinil. Simmo Saar ütles, et on kodanikuna, isana, elukaaslasena mures, sest tema arvates ei ole koroonaviiruse vastu vaktsineerimist õieti veel planeeritudki, ning seda teadmist ei tahtnud ta jätta vaid enda teada.

Ta ütles Postimehele, et ei kiida heaks detsembris tehtud esimeste vaktsineerimiste liigset propagandistlikkust, kui tegelikuks tööks läheb tõenäoliselt alles kevadel.

Lokulööjaid armastavad ajakirjanikud ja meediatarbijad, kuid mitte asutused ja organisatsioonid, mille seest lokku lüüakse. Äsjane avameelne tunnistus võib Simmo Saare karjääri tuua uusi pöördeid.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles