Spaade juhid ootavad valitsuselt selgemat plaani (6)

Copy
Kalev Spa
Kalev Spa Foto: Raul Mee / Postimees

Uuest nädalast kehtima hakkavad piirangud sunnivad Harjumaa ja Tallinna spaasid broneeritud pakette tühistama ja uksi sulgema. Piirangute vajadusest saadakse aru, ent valitsuselt oodatakse kiiremaid toetusi ja selget kommunikatsiooni, vahendas «Aktuaalne kaamera».

Kalev SPA jõudis müüa aastavahetuse pakette 45 protsendi ulatuses spaa mahutavusest. «Ootame toetusmeetmeid ja sellisest olukorrast ettevõtted välja tulla ise kuidagi ei saa, see on kestnud nii kaua, et ettevõtetel ei ole enam rahalist reservi. Igal juhul me ootame kiiresti, see ei saa tulla kahe kuu pärast, kui ettevõtted on juba käpuli,» rääkis Kalev SPA juhataja Piret Betlem, kelle sõnul ei ole ettevõttel enam võimalustki teenida. 

Viimsi SPA täituvus oleks olnud 60-70 protsenti ja nüüd pakuvad nemadki klientidele raha tagasi. Viimsi, Meresuu ja Grand Rose spaasid haldava Spa Toursi juhi Kalle Kuusiku hinnangul peaksid piirangud käima käsikäes toetusega ning samuti puudub tänaseks info vaktsiinidest ja sellest, kuidas on täiendavad piirangud mõjutanud näiteks Ida-Virumaad. «Me peaksime teadma, kui palju tuleb vaktsiine, millal tulevad ja keda vaktsineeritakse. See, et me näeme kahte külmutuskappi terviseametis, see ei ole plaan veel,» ütles ta ERR-ile. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles