Parempoolsed: Isamaa liikmed, ärge lahkuge. Teeme erakonna korda! (19)

Meinhard Pulk
, toimetas
Copy
Isamaa Parempoolsete liikumise juht Kristjan Vanaselja.
Isamaa Parempoolsete liikumise juht Kristjan Vanaselja. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa liikmeühendus Parempoolsed kutsub erakonna poliitikaga rahulolematuid Isamaa liikmeid erakonnast väljaastumise asemel liituma Parempoolsetega, et aidata Isamaa tagasi õigele teele.

Isamaast on viimastel kuudel lahkunud mitu tuntud inimest, teiste seas diplomaadid Matti Maasikas ja Aino Lepik Von Wiren ning täna teatas enda lahkumisest Tartu linnavolikogu liige Anneli Kannus. Üleeilse seisuga on Isamaa liikmete arv sel aastal langenud 267 võrra, 7797 inimeseni.

«Parempoolsed mõistavad, et suund, kuhu Isamaa liigub, ei meeldi paljudele erakonna liikmetele. Erakonna antud signaale vaadates on selge, et partei esimees on valinud enesessetõmbumise ja suletuse tee. Selle hiljutisteks markantseteks näideteks on erakonna esimehe vastuseis Lavly Perlingu soovile Parempoolsete tegemistesse panustada ja kampaania, millega soovitati mitmesajal Parempoolsete liikmel Isamaast välja astuda,» ütles liikmeühenduse esimees Kristjan Vanaselja.

Vanaselja sõnul ta mõistab, et selline käitumine tekitab tuska ja soovi erakonnast lahkuda, kuid sellega ei pea leppima. «Parempoolsed kutsuvad erakonna liikmeid Isamaad mitte jätma ja lahkunud liikmeid tagasi tulema. Tulge, liituge Parempoolsetega ja teeme koos Isamaa korda. Isamaa on pika ajalooga erakond ja väärib võimalust tõusta Eesti poliitikas taas tegijaks. Selle nimel teevad Parempoolsed tööd,» lausus Vanaselja.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles