Liiklushuligaan saadeti viieteistkümneks päevaks arestikambrisse

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestikamber
Arestikamber Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile taotles Ida prefektuur aresti mehele, kes vaatamata juhtimisõiguse puudumisele istus taas autorooli. Kohtuotsuse järgi veedab mees nüüd 15 päeva arestikambris.

Pühapäeval, 22. jaanuaril pidasid Ida prefektuuri politseiametnikud Kohtla-Järvel kinni sõiduki, mida juhtis 38-aastane Deniss.

Kontrollimisel selgus, et mehel oli juhtimisõigus karistusena kiiruse ületamise eest kolmeks kuuks ära võetud.

Denissi jaoks polnud taoline karistus esmakordne. Möödunud aasta maikuus veetis mees neli päeva arestikambris, kuna sõitis jällegi juhtimisõiguseta, mis oli karistusena ära võetud kiiruse ületamise eest.

Deniss pidas ennast vaatamata sooritatud rikkumistele siiski korralikuks inimeseks ja seekordseks vabanduseks autorooli istumise kohta tõi ta põhjenduse, et tahtis kõigest toidupoodi sõita.

Samal ajal väärib märkimist, et toidupood asub Denissi elukohaga samas majas.

Ida prefektuuri Jõhvi politseijaoskonna vanemväärteomenetleja Asja Malahhova, kes taotles kohtult mehele karistusena 20 päeva aresti, ütles et tal on väga hea meel kohtuotsuse üle, mis viib mehe teedelt 15 päevaks eemale.

«Denissil on nüüd arestipäevi veetes piisavalt aega mõtiskleda enda äärmiselt taunitava teguviisi üle,» märkis Malahhova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles