Piinarikas punkt isolatsiooniaastale. Teleaastavahetuse arvustus (42)

Margit Adorf
, filmikriitik
Copy
Aastavahetust tähistatakse ka Morna linnas ja sel korral tõotab «Õnne 13» eriosas minna suuremaks peoks, sest Are kutsub hotelli esinema Anne Veski ja see paneb terve linna kihama.
Aastavahetust tähistatakse ka Morna linnas ja sel korral tõotab «Õnne 13» eriosas minna suuremaks peoks, sest Are kutsub hotelli esinema Anne Veski ja see paneb terve linna kihama. Foto: Kairit Leibold

ETV võiksid oma aastavahetuse programmi koostaja lahti lasta. Kanal ei kaotaks sellega mitte midagi.

Tuleb tunnistada, et ma ei ole hea mitu aastat mitte mingisugust rõhku pannud sellele, et oodata või loota teleprogrammidest aastavahetuse peole mingit meelelahutust või vürtsi. Sel aastal oli see ootus olemas. Teadagi, koroonaviirus, Terviseamet soovitab suuremad peod ära jätta, kuskile minna ei ole, kedagi eriti külla ei tahagi kutsuda, sest mina ei soovi endale tõepoolest ei seda ega ka mitte ühtegi teist tõbe külge noppida. Rahvas istub kodus, seltskonnad, kui neid ongi, väiksemad. Mu enda tutvusringkonnast suurem hulk sõpru oligi tõesti ainult pereringis, saatjaks teler.

«Särav aastavahetus ETVs». Aasta viimaste tundideni külastavad tele-ekraani vahendusel vaatajaid tuntud eestlased ja muusikaga hoiavad meeleolu üleval Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Eleryn Tiit, Inga Tislar ja Rahel Ollisaar. Aastavahetuse saade juhivad Grete Lõbu, Marko Reikop, Urmas Vaino ja Tõnis Niinemets.
«Särav aastavahetus ETVs». Aasta viimaste tundideni külastavad tele-ekraani vahendusel vaatajaid tuntud eestlased ja muusikaga hoiavad meeleolu üleval Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Eleryn Tiit, Inga Tislar ja Rahel Ollisaar. Aastavahetuse saade juhivad Grete Lõbu, Marko Reikop, Urmas Vaino ja Tõnis Niinemets. Foto: Kairit Leibold
Kommentaarid (42)
Copy
Tagasi üles