FOTOD ⟩ Juba mitmendat päeva rõõmustab rakverelasi paks lumi

Postimees
Copy

Kui Tallinnas ja selle ümbruses hakkas laupäeva õhtust lund sadama, siis Rakvere kandis on maa valge juba pikemat aega, eile sadas neile aga lund hoogsalt juurde. 

Pühapäeval Peterburi lähistele suunduva madalrõhkkonna servas sajab Eestis öösel ja lund ja lörtsi, pärastlõunaks aga jäävad sajud juba üsna hõredaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva pilves ilm. Mandril sajab mitmel pool lund ja lörtsi, tihedam on sadu Põhja-Eestis. Saartel on sajuhooge harvem ning rannikul tuleb sekka ka vihma. Puhub läänekaaretuul 3-8, saartel ja rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -3, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +2 kraadi. Teedel on libedust.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab veidi lund ja lörtsi, saarte rannikul ka vihma, pärastlõunal sajutõenäosus väheneb. Puhub läänekaaretuul 3-8, saartel ja rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhtu poole tuul nõrgeneb ning pöördub alates saartest põhja. Õhutemperatuur on 0 kuni -3, Lääne-Eesti rannikualadel kuni +2 kraadi. Teedel on libedust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles