Uus liiklusaasta algas tumedalt (2)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
2. jaanuaril kell 14.03 juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas Tallinna-Narva mnt 115. kilomeetril, kus põrkasid kokku 71-aastase naise juhitud sõiduauto Fiat Tipo ja 53-aastase mehe juhitud sõiduk Ford Tourneo Custom. 
2. jaanuaril kell 14.03 juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas Tallinna-Narva mnt 115. kilomeetril, kus põrkasid kokku 71-aastase naise juhitud sõiduauto Fiat Tipo ja 53-aastase mehe juhitud sõiduk Ford Tourneo Custom. Foto: Marianne Loorents

Aasta esimene laupäev tõi kaks surmaga lõppenud avariid. Politsei sõnul võib arvata, et ühe õnnetuse puhul said saatuslikuks tavalisest lumisemad ja tuisusemad teeolud. Nädalavahetusel tuli politsei teatel ette ka mõni teelt väljasõit, kus keegi viga ei saanud.

Pühapäev möödus liikluses võrdlemisi rahulikult. Politseist öeldi Postimehele, et jalakäijatega ei ole juhtunud õnnetusi, kus keegi viga oleks saanud.

Politsei- ja piirivalveameti operatiivjuht Rain Jõeveer tõdes, et tee- ja ilmaolud on praegu muutlikud, mistõttu palub politsei, et igaüks oleks liikluses toimuva suhtes tähelepanelik ning keskenduks rooli taga olles üksnes sõiduki juhtimisele. «Hoidke pilk teel, käed roolil, tõstke jalg gaasipedaalilt ning sõitke pigem aeglasemalt, et ohutult ja tervelt soovitud sihtpunkti jõuda,» soovitas Jõeveer.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles