Tunnistaja kohtus: tihti maandusid Aivar Mäe käed rindadel, pihal või tagumikul (6)

Andres Einmann
Copy
Aivar Mäe palkas ahistamistrahvi tühistamiseks kaks kaitsjat. Pildil Mäe ja vandeadvokaadi abi Andri Rohtla eile Harju maakohtus.
Aivar Mäe palkas ahistamistrahvi tühistamiseks kaks kaitsjat. Pildil Mäe ja vandeadvokaadi abi Andri Rohtla eile Harju maakohtus. Foto: Madis Veltman

Rahvusooper Estonia juhi kohalt ahistamisskandaali tõttu tagasi astunud Aivar Mäe alustas eile Harju maakohtus lahingut, millega üritab tühistada talle mullu oktoobris väärteokorras määratud 400-eurost rahatrahvi.

Kuigi Mäe ja tema kaitsjad ei kommenteerinud eile alanud protsessi alguses valitud taktikat, ütles vandeadvokaat Paul Keres istungil, et ühe ahistamisepisoodi kavatseb ta ümber lükata alibiga, mis tõestab, et Mäe ei asunud väidetava ahistamise ajal üldse rahvusooperi hoones.

Mäe väitis, et rahvusooperi kommunikatsioonijuht Lisanna Männilaan tahtis saada Estonia turundusjuhiks ja kuna seda ei juhtunud, süüdistas ta kättemaksuks Mäed ahistamises. Tunnistajana istungile kutsutud endine kommunikatsioonijuht eitas seda.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles