Naaber Ümera tragöödiast: väikesed lapsed ikka lärmavad, kuid selle eest kedagi tappa... (8)

Andres Einmann
Copy
Jevgeni Tomberg suri reedel koroonaviiruse tagajärjel.
Jevgeni Tomberg suri reedel koroonaviiruse tagajärjel. Foto: Madis Veltman

Eakas mees astus teisipäeva õhtul kella 20 paiku Tallinnas Lasnamäel oma esimese korruse korterist välja, ronis trepist teisele korrusele ja prõmmis ülemise naabri uksele. Kui naine ukse avas, tulistas mees kolm lasku. Ta jättis kokku vajunud naise ukselävele lebama, jooksis oma autosse ja sõitis minema. 

Esimene politseipatrull jõudis sündmuskohale viis minutit hiljem. Politseinikud üritasid avatud ukse juures lebanud 36-aastast naist elustada ja andsid ta üle kiirabi meedikutele. Naine toimetati haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa ning ta suri.

Politseile oli laskmises kahtlustatava mehe isik ja tema kasutuses oleva auto number kohe pärast juhtunut teada ning vaevalt 40 minutit pärast juhtunut pidasid kiirreageerijad ta Mustamäel kinni. Politseil ei olnud keeruline alustada põgeniku otsinguid Mustamäelt, kuna tema kasutuses olnud auto oli registreeritud ühel Mustamäe aadressil.

80-aastane mees kinnipidamisel vastupanu ei osutanud. Ta selgitas pärast kinnipidamist politseinikele, et teda viis naabrinaise tulistamiseni olmemüra, mida ta ei suutnud enam taluda.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles