Vähk sai «Pealtnägijas» tütre eest võidelnud naisest võitu

Brita-Maria Alas
Copy
Küünal käel.
Küünal käel. Foto: Madis Veltman

Oktoobris tõi «Pealtnägija» vaatajateni loo 38-aastasest vähidiagnoosiga Mari Minnist, kellele olenemata kohtuotsusest ei võimaldanud endine kaasa talle tema 3-aastase tütre nägemist. Neljapäeval edastas toimetus teate, et ränk haigus sai naisest võitu, küll aga õnnestus emal oma tütrega veel ühised jõulud veeta. 

Kuigi Mari sai toona oma tütre nägemiseks isaga võrdsed võimalused, keeldus lapse isa koostööst ning naine pidas võimalust kohtumiseks üsna ebatõenäoliseks. Keerulisemaks tegi olukorra asjaolu, et naisel diagnoositi neljanda staadiumi vähk, mistõttu luges iga hetk. 

Pärast saadet hakkasid sündmused kiiremini arenema ja mõni päev hiljem õnnestus emal tütrega kohtuda. Mari jõudis lastega koos veeta veel ühised jõulud, enne kui ränk haigus temast võitu sai, teatas «Pealtnägija». 

«Kohtuvaidlus tüdruku hooldusõiguse üle aga jätkub, sest nüüd soovivad teda kasvatada nii Mari vanemad kui lapse bioloogiline isa. Hetkel viibib tüdruk vanavanemate juures, kuid tema juriidiliseks eestkostjaks on vaidluste lõpuni kohalik vallavalitsus,» teatas toimetus sotsiaalmeedias. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles