ARUANNE LUGEJALE Karl Mihkel Eller: viimase hetke lend koju

Karl Mihkel Eller
, sporditoimetuse reporter
Copy
«Pidu katku ajal». Väikene lõõgastus enne pikka kojulendu. Sangria klaase hoiavad käes (vasakult) Karl Mihkel Eller, Marko Kaljuveer ja Karl-Joosep Küngas.
«Pidu katku ajal». Väikene lõõgastus enne pikka kojulendu. Sangria klaase hoiavad käes (vasakult) Karl Mihkel Eller, Marko Kaljuveer ja Karl-Joosep Küngas. Foto: Mexico City Lennujaama Baarmen Julio

Mind ootas 10. märtsil ees lähetus Mehhikosse, ralli MM-sarja etapile. Reis möödus ladusalt, esimesed päevad Guanajuatos olid soojad ja nauditavad. Euroopa oli mattunud koroonaviiruse paanika alla, kuid teisel pool Atlandi ookeani kulges elu tavapäraselt.

Kõik see muutus minu jaoks 13. märtsil, reedel. Selleks ajaks oli Eestis välja kuulutatud eriolukord ning minuni jõudis info, et Kuressaares toimunud Saaremaa VK ja Milano võrkpallimängudel on palju Covid-19-positiivseid. Viibisin ka ise kaks päeva sealses spordisaalis. Hinge tekkis ärevus, hakkasin tundma kergeid sümptomeid. Kehatemperatuur oli 37,2. Natuke kõrge, kuid ei midagi tõsist, arvestades Mehhiko leitsakut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles