Margus Hundi hooaeg kujunes märkimisväärselt tegusamaks, kui keegi julges ennustada. Kuigi eestlase hooaeg on lõppenud, pole kadunud võimalus, et ta võib siiski saada meistrisõrmuse omanikuks.

Läinud pühapäeval peeti Ameerika jalgpalli USA superliigas NFL põhihooaja viimane mängude voor, milles Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals pidi koduväljakul tunnistama Baltimore Ravensi selget paremust. Kui Bengalsil pole ülemäära palju põhjust rõõmustamiseks ei sellele kohtumisele (tulemus 3:38) ega kogu lõppenud hooajale (neli võitu, üks viik, 11 kaotust) tagasi vaadates, siis 33-aastane Hunt võib isiklikus plaanis ilmselt rahul olla mõlemaga.

Hundi hooaeg kujunes märkimisväärselt tegusamaks, soliidsemaks ja seikluslikumaks, kui keegi ilmselt ennustada julges. Varem neli hooaega Bengalsis ja kolm Indianapolis Colt­sis mänginud eestlane sõlmis mullu kevadel lepingu New Orleans Saintsiga – klubiga, keda peeti enne käimasoleva hooaja algust kihlveoturul üheks suurimaks tiitlisoosikuks. Varasema kolme aasta jooksul oli Saints põhihooaja mängudes saavutatud 37 võiduga selles arvestuses liiga parim. Väidetavalt tegid Hundile samal ajal pakkumise ka Buffalo Bills ja Carolina Panthers.

Kommentaarid
Copy