Mis värvi tuleb kevad?

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Mis värvi tuleb moekevad 2021?
Mis värvi tuleb moekevad 2021? Foto: SCANPIX

Oh, moevärvid mind ei huvita! Ma kannan musta või beeži, see on alati moes. Aga võta näpust – seekord ei ole!

Kanna

Magusad pastellid

Moepjedestaali tipus troonivad süüdimatult magusad ja suhkrused sorbetitoonid. Mõtle, kui hingekosutavad on rõivasteks moondunud mündijäätis, vaarikavaht ja mango-toorjuustukook! Just seda kõike eelistada tasubki. Pole mingi uudis, et kiireim ravimivaba trikk oma meeleolu kergitada on võtta appi valgusküllased pastelltoonid. Eelista neid, mille värvid erksad ja maha keeramata, lausa helendavalt helged.

Roksanda, Etro, Sportmax
Roksanda, Etro, Sportmax Foto: SCANPIX

Kollane

Üks piisake päikest päeva omast käest võtta. Kollane on puhas positiivsus! Kui pelgad värvi erksust, siis rahusta tervik maha kaamelitoonidega kombineerides. Eriliseks hitiks kujuneb sel kevadel kollane käekott, mida kantakse ükskõik mis gammas rõivaste kõrvale.

Asjata peljatakse, et äkki kollane ei sobi mulle. Kas on inimest, kellele päikeseline päev ei sobi? Katseta eri kollaseid, kirkamaid ja mahedamaid, soojemaid ja külmemaid – kindlasti leiad sellise, mis jume ning silmad särama lööb.

/jätkub/ Loe edasi ja saad teada kõik 10 tähtsat moetooni, mis sel kevadel ilma teevad!

Ära kanna

Must

Kõige raskemal kujul ülekasutatud toon terves moemaailmas on must! Tundub kindel valik, turvaline, kiire, alati toimiv... Aga ettevaatust, mustal on ka iseloom olemas! See on kandjat vangistav, energiat summutav, tagaplaanile tõukav, meeleolukraade langetav. Uskuge, praegusaja maailmas on see viimane asi, mida vajaksime. Erksaid ja uljaid toone kanda pole nüüd valik julgetele, sellest on saanud lausa vaimse tervise säilitamise ja ellujäämise küsimus!

/jätkub/ Loe edasi ja saad teada, mis toonid tasub puhkusele saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles