Kelgud, suusad ja tuubid saavad armutult vatti (1)

Copy
Natalja ja Maksimi lapsed kiiret sõitu ei karda ja sunnivad issit tuubi veel ühe korra Kõrvemaa matka- ja suusakeskuse mäkke vedama.
Natalja ja Maksimi lapsed kiiret sõitu ei karda ja sunnivad issit tuubi veel ühe korra Kõrvemaa matka- ja suusakeskuse mäkke vedama. Foto: Mihkel Maripuu

Öösel vastu pühapäeva mõõdeti Valgas tänavune külmarekord (24,3 miinuskraadi) ning pühapäev tõi mõnusa talveilma, parajalt krõbeda pakase koos päikese ja tuulevaikusega. Sellal kui kinod, teatrid ja mängutoad on kinni, taasavastasid paljud inimesed suusa- ja kelgumägesid.

Kõrvemaa matka- ja suusakeskus oli külastajaid täis, parklast suusalaenutuseni, sealsamas tähistati sünnipäevagi. Kuigi kell ei olnud veel palju, teadsid inimesed rääkida, et rahvast on murdu juba varahommikust saadik. Valida sai tuubi- või kelgumäe ja suusaradade vahel ning väravast vastava varustuse rentida.

Natalja ja Maksim tulid tuubirajale kelgutama kahe lapsega ja laenutasid sõiduvahendid kohapealt. Väga kõrgest nõlvast igaüks alla ei julgeks lasta, aga kaht last ei paistnud mägi heidutavat.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles