Eesti kodakondsuse saab seitse inimest

BNS
Copy
Kodakondsuse omandanu saab pidulikul tseremoonial riigilt lisaks ministri käepigistusele ka sinimustvalge lipu, roosi ning mapi tunnistuse ja infobukletiga.
Kodakondsuse omandanu saab pidulikul tseremoonial riigilt lisaks ministri käepigistusele ka sinimustvalge lipu, roosi ning mapi tunnistuse ja infobukletiga. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Valitsus arutab neljapäevasel istungil ettepanekut anda Eesti kodakondsuse seitsmele inimesele.

Valitsus arutab neljapäevasel istungil siseministeeriumi ettepanekut anda Eesti kodakondsus emale ja tema alaealisele lapsele, mõlemad on praegu Venemaa kodanikud, edastas valitsuse pressiesindaja. Eesti kodakondsus antakse taotlejatele  tingimusel, et ema vabastatakse Venemaa kodakondsusest.

Ka arutab valitsus ettepanekut Eesti kodakondsus kolmele inimesele, neist kaks on praegu Venemaa ja üks Ukraina kodanik. Eesti kodakondsus antakse neile tingimusel, et nad vabastatakse senisest kodakondsusest.

Kolmandaks arutab valitsus siseministeeriumi ettepanekut anda Eesti kodakondsus emale ja tema alaealisele lapsele. Mõlemad on praegu Venemaa kodanikud. Eesti kodakondsus antakse taotlejatele  tingimusel, et ema vabastatakse Venemaa kodakondsusest.

Valitsus arutab ka siseministeeriumi ettepanekut taastada Eesti kodakondsus mitmel inimesel, kes kaotasid selle alaealisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles