GALERII ⟩ Fahle kvartalis lõigati elektrikaabel läbi: Postimehe töö oli tundideks häiritud (5)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Tallinnas tabas Fahle kvartalit ulatuslik elektrikatkestus, mille tõttu oli Postimehe toimetuse töö mitmeks tunniks häiritud. «Rikke põhjustas kaabli puruks kaevamine,» selgitas Postimehele Elektrilevi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Ivar Jurtšenko. 

Kaablirikke tõttu ei töötanud kaks alajaama. Kuna Fahle kvartalis asub ka Postimehe maja, siis oli häiritud ka lehetoimetuse töö. 

«Rikkebrigaad on juba kohal ja tegutseb, esmase prognoosi kohaselt peaks vool tagasi olema umbes 30–40 minuti pärast,» lausus Jurtšenko kohe pärast juhtunut. 

Elektrikatkestuse tõttu oli tõrkeid serverite töös, mistõttu olid lisaks Postimehe veebiportaalile maas ka Postimees Gruppi kuuluvad telekanalid Kanal 2 ja selle sõsarkanalid ning Scanpix, mille pildipanka kasutavad teisedki portaalid. 

Kella neljast alates olid maas ka kõik Postimees Grupi maakonnalehed ja Postimehe domeeni kasutavad Põhjarannik ja Saarte Hääl.

Postimees Grupi serverid lõpetasid töötamise kell neli päeval ning olid täielikult taas töökorras alates kella kaheksast õhtul. Gruppi kuuluvad veebisaidid olid uuesti nähtaval veidi enne kella seitset õhtul.

«Postimees analüüsib juhtunut, teeb oma järeldused ja püüab teha kõike, et rohkem sellist asja ei juhtuks,» kommenteeris Postimehe väljaandja ja peatoimetaja Mart Raudsaar elektrikatkestust.

Postimees palub oma lugejatelt ebamugavuse pärast vabandust.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles