Lasnamäe sotsiaalkeskuse ajutised ruumid võivad tulla T1 keskusesse

Alexandra Saarniit
Copy
T1 Mall of Tallinn.
T1 Mall of Tallinn. Foto: Sander Ilvest

Amortiseerunud Lasnamäe sotsiaalkeskuse hoone lammutatakse ning asemele ehitatakse uus, mistõttu otsib linnaosavalitsus päevakeskuse osale aastaks ajutisi ruume. Üheks lahenduseks võiks olla T1 kaubanduskeskus, vahendab ERRi uudisteportaal

Kuna linnal ei ole Lasnamäel Killustiku tänaval asuvale sotsiaalkeskusele asendusruume pakkuda, kontakteerutakse esialgu kaubanduskeskustega: «Me ei ole leidnud asenduspindu linnaasutustest, sest meil Lasnamäel on praegu remondis üks põhikool ja üks lasteaed,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Sveti sõnul võeti esimesena ühendust keskusega T1 Mall of Tallinn, kes näitas potentsiaalseid ruume ning saadab linnaosavanemale asendiplaanid, kuid sama sooviga pöördutakse ka Sikupilli ja Ülemiste keskuse poole. 

Linnaosavanem tõi näiteks Lääne-Euroopa, kus sotsiaalteenuseid pakkuvad asutused viiakse inimestele lähemale ning tema sõnul on heaks näiteks Viimsi vald, kus sealne raamatukogu viidi samuti kaubanduskeskuse ruumidesse. Tallinnal, sealhulgas Lasnamäel, olevat sarnased plaanid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles