VIDEOD ⟩ Lasnamäel öösel sõitnud BMW seltskond paugutas autoaknast püssi (4)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Politseinik.
Politseinik. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval pool tundi enne südaööd sai politsei teate, et Lasnamäel Lõõtsa tänaval suunaga Ülemiste poole sõidab BMW, mille aknast on välja suunatud tulirelv ja kostab laske. 

«Politsei reageeris teatele täie tõsiduse ning suurte jõududega ning juba paari minuti pärast anti Ülemiste keskuse parklas sõidukile peatumismärguanne,» rääkis Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Rainis Sinikas.

Kinnipidamisel oli autos neli meest. «Sõiduki läbivaatuse käigus leiti BMWst kolm relvataolist eset,» lisas Sinikas. Kolmest relvataolisest esemest kaks olid heli- ja signaalrelvad ning kolmas oli makett.

Juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlus, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist.

«Ükskõik millise relvataolise esemega avalikus ruumis vehkimine, veel enam sellest laskmine, on lubamatu. Kuna eemalt on nii politseinikel kui ka kõrvalistel inimestel tulirelval ja õhkrelval väga keeruline vahet teha, tekitab relvataolise eseme nägemine ja laskude kuulmine igati põhjendatud hirmu,» selgitas Sinikas.

Ta toonitas, et sellise mõtlematu käitumisega pannakse ohtu ka iseend, sest võib see viia olukorrani, kus politsei on sunnitud ohu kiireks tõrjumiseks kasutama teenistusrelva.

@stanli.99

Пиздец в Таллине, ребята стреляют из автомата ##carsoftiktok ##рек ##рекомендации ##police ##criminel ##bmw ##tallinn ##fyp

♬ Oh No - Kreepa
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles