Tervise- ja tööminister Tanel Kiike (KE) ootab ees koroonakriisi lahendamine, rahva tervise kaitse ja ka tööturupoliitika.

Kullerkupp: Te olete pikalt olnud endise peaministri, oma erakonna esimehe Jüri Ratase parem käsi, aga liiguvad sosinad, et just teie olete oma erakonnas nii-öelda hall kardinal, kes suuremaid otsuseid teeb ja erinevaid plaane koostab, on see nii?

No meil erakonnas on ikka demokraatlik protsess. Erakonna juht on Jüri Ratas ja ta kaasab tihtipeale otsuste protsessi ministreid, aseesimehi, loomulikult riigikogu liikmeid, vajadusel omavalitsusjuhte – sõltuvalt sellest, mis on otsuse sisu.

Kullerkupp: Eelmise valitsuse puhul öeldi, et just teie olete see, kes on vastutav kõikide nende ministrite ametisse paneku ja koalitsiooni moodustamise eest. Millest need jutud tulevad?

Ma arvan, et inimeste fantaasia on lennukas. Olen Jüri Ratase juures töötanud nüüd juba üheksa aastat, kindlasti see on oma aluse andnud. 2012. aasta maikuust alates oleme koos töötanud riigikogus opositsiooni ajal, peaministri büroos, nüüd siis valitsuse tasandil, ehk kahtlemata meie omavaheline side ja suhtlus on tihe.

Kommentaarid (9)
Copy