Kaido Höövelson: tahad kõrgemale ja kaugemale, aga saad lähedalt ja valusalt (8)

Margus  Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Kaido Höövelson.
Kaido Höövelson. Foto: Meelis Meilbaum

Selle nädala ETV telesaates «Pealtnägija» Merko suuromaniku Toomas Annuse suunas lendu lastud kahtlused, justkui oleks ettevõtja seotud meie murdmaasuusatajate valusa dopingusaagaga, tekitab spordiringkondades ja -inimestes elavat vastukaja.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa, olümpiavõitja Erki Noole, rallisõitja Ott Tänaku ja teiste kõrval võttis sel teemal sõna ka endine profisumomaadleja Kaido Höövelson.

Ta kirjutas sotsiaalmeedias, et mõistab täielikult Toomas Annuse solvumist ja tippsportlaste sponsoreerimise lõpetamise otsust. «Tahad ikka kõrgemale ja kaugemale, aga saad lähedalt ja valusalt,» tähendas tänane riigikogulane.

Höövelsoni sõnul leidub väikeses Eestis vaid mõni Annusega samaväärse kaliibriga sponsor ja kui üks neist lahkub areenilt, on seda kohta pea võimatu täita.

«Meedia ju ei vastuta tagajärgede eest, ent paljud noorsportlased ja meie olümpialootused on nüüd sel niigi keerulisel ajal pandud veel karmimate valikute ette,» märkis Kaido Höövelson. «Sõna on vaba ja teeme, kuidas tahame. Mage see meedia meil. Aitäh Toomasele ja Merkole selle panuse eest.»

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles