Kinnisvaraomanikuks mõnekümne euroga kuus (4)

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Aasta algusest Eften Capitali jaeärisuuna juhi ametikohale asunud Kristjan Tamla usub, et ärikinnisvarasse investeerides on võimalik head tootlust teenida. 
Aasta algusest Eften Capitali jaeärisuuna juhi ametikohale asunud Kristjan Tamla usub, et ärikinnisvarasse investeerides on võimalik head tootlust teenida. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Enne koroonaviiruse pandeemia puhkemist, kui hotellid olid veel avatud, tavatses kinnisvarafondide valitseja Eften Capitali juht Viljar Arakas enne tööpäeva algust hommikuti Tallinna kesklinnas asuvas Radisson Blu Sky hotellis hommikukohvi juua ja inimestega kohtuda. Korduvalt arutas ta maailma asju ka Eesti suurima pensionifondide haldaja Swedbanki Investeerimisfondide endise juhi Kristjan Tamlaga ning loomulikult oli juttu ka kohalikust kinnisvaraturust.

«Naljaga pooleks olin ma Viljarit narrinud, et Eften on tugev kinnisvarainvestor ja institutsionaalsetelt investoritelt hästi raha kaasanud, aga eraklientidelt raha kaasata ei oska,» rääkis Tamla, kuidas tema üleminek pangandusest kinnisvarasektorisse alguse sai.

«Oktoobris tuletas ta seda meelde: «Kas mäletad, et sa oled mind narrinud?» – «Mäletan ikka.» – «Aga tule siis ja aita.»»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles