Modell: fotograaf hakkas hoiatamata mu rindu masseerima (4)

Kerttu Kirjanen
, reporter
Copy
Fotograaf Kirill Gvozdev.
Fotograaf Kirill Gvozdev. Foto: Erakogu

Sotsiaalmeedias läks eile veerema lumepall, kui aina rohkemad ja rohkemad noored naised tulid välja oma lugudega sellest, kuidas tuntud fotograaf Kirill Gvozdev (pildil) neid pildistamise ajal väidetavalt ahistanud on. Fotograaf lükkab süüdistused tagasi.

Tol ajal 19-aastane modell Maria (allikate nimed muudetud, aga toimetusele teada – toim) kohtus Kirill Gvozdeviga 2018. aasta suvel. Esialgu tundus fotograaf igati professionaalne ning pildid said tehtud tuntud ajakirja jaoks. «Ebameeldiv üllatus oli muidugi see, et kohale jõudes selgus, et pildid tehakse alasti,» alustab Maria oma lugu.

Kuna naisele Gvozdevi pildid meeldisid, oli ta nõus uuesti modelliks minema – sedapuhku üksi, ilma stilistide ja meikariteta. Gvozdev pakkus Maria sõnul välja, et pildid võiks teha tema kodus, Maria oli nõus. «Ma ei osanud selles ohumärki näha,» mõtiskleb Maria nüüd.

Lepiti kokku, et pildistamisele võiks kaasa võtta erinevaid riideid ja pesu. Tallinnast eemal elav Maria rääkis, et Gvozdev sõidutas oma koju ning sinna jõudnud, põlgas ära kõik Maria kaasa võetud riided, ta oli huvitatud vaid pesust.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles