Õue jalutama läinud taat külmus hooldekodu juures surnuks

Indrek Ojamets
, reporter
Copy
Helme pansionaat Tõrva vallas. Maja uksi lukus hoida ei tohi, kuna tuletõrje regulatsioonid seda ei luba ja nii on võimalik hooldekodu elanikul mistahes ajal majast väljuda.
Helme pansionaat Tõrva vallas. Maja uksi lukus hoida ei tohi, kuna tuletõrje regulatsioonid seda ei luba ja nii on võimalik hooldekodu elanikul mistahes ajal majast väljuda. Foto: Arvo Meeks

Eile hommikul külmus Valgamaal asuva Helme pansionaadi juures surnuks 92-aastane dementne hooldekodu elanik.

Eile hommikul külmus Valgamaal Helme pansionaadi juures surnuks 92-aastane dementne hooldekodu elanik. Maas lebavat meest märkas juhuslik mööduja, kes mõni minut enne kella kuut varahommikul andis sellest häirekeskusele teada. Mööduja leidis mehe sissesõiduteelt küll elusana, kui aga kiirabi kohale jõudis, oli mees juba surnud. Hukkunu kehal vägivallatunnuseid polnud, kuid täpne surmapõhjus selgub kohtuarstlikul lahkamisel, selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

«Inimene läks välja kõndima ja saja meetri kaugusel oli siis kukkunud. Meeltesegadus oli tal niikuinii. Ta kukkus ja palju praegu üheksakraadise külmaga on vaja lebada, et vanainimene sureb,» ütles Helme pansionaadi juhataja Peeter Arro Postimehele ja lisas, et mees oli õue läinud üksnes toariietes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles