Prokurör: Talvingu ründamine polnud seotud tööga teadusnõukojas (19)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Põhja ringkonnaprokurör Diana Helila.
Põhja ringkonnaprokurör Diana Helila. Foto: Liis Treimann

Põhja ringkonnaprokuröri Diana Helila sõnul ei olnud Põhja-Eesti regionaalhaigla ülemarsti Peep Talvingu rünnak seotud tema tööga teadusnõukojas.

Kriminaalmenetlust juhtiv ringkonnaprokurör Diana Helila ütles «Aktuaalsele kaamerale», et Toomas Erm Wilson tunnistas end teos süüdi ja kahetses ning on nõus kokkuleppemenetlusega, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Paraku tema selge motiiv ütlustest ei selgunud, kuid kindlalt võin väita seda, et tegemist ei olnud teadusnõukogu tööga. Kohtueelse menetluse huvides ma tema ütlusi avalikustama ei hakka, kuid samas olen ma kindel, et ohtu ümbritsevatele inimestele ei ole ning teised võivad tunda end turvaliselt hetkel,» rääkis Helila.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla ülemarsti Peep Talvingu ründamise teine kahtlusalune, 54-aastane Toomas Erm Wilson andis ennast täna hommikul ise üles.

Selle nädala teisipäeva hommikul pidas politsei kinni rünnakuga seotud 61-aastase mehe, kes andis toimunu kohta ütlused ja kinnitas uurijate versiooni, et rünnak ei olnud juhuslik ehk kurjategija ootas kannatanut ning oli ründamiseks valmistunud.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles