Koroona mõjud meie elus (2.): hinge poeb üksindus

Priit Pullerits
Copy
Tele2 personalidirektor Sirli Seliov Tallinnas Kadriorus Faehlmanni tänaval oma kodu köögis kontoritööl. Taustal paistev kunst on kümneaastase poja Georg Söödi eri eluperioodidest.
Tele2 personalidirektor Sirli Seliov Tallinnas Kadriorus Faehlmanni tänaval oma kodu köögis kontoritööl. Taustal paistev kunst on kümneaastase poja Georg Söödi eri eluperioodidest. Foto: Eero Vabamägi

Sirli Seliov pole koroonaajal lasknud elul seisma jääda. Tal on uus harjumus: käia iga päev vähemalt 10 000 sammu, enamasti kodu lähedal Kadrioru pargis. Lisaks kord nädalas taliujumas – sagedamini paraku ei jõua. Ja tagatipuks, ilma mingi muusikalise taustata, hakkas ta õppima kitarri.

«Et teha midagi sellist, kus sa ei saa töömõtteid sisse lasta,» põhjendab Seliov (44). Sest sel ajal, kui tuleb keskenduda, mis moodi duure ja molle võtta, pole võimalik muudkui vaagida ja raalida, mida Tele2 personali- ja klienditeeninduse direktorina koroonakriisis pidevalt teha tuleks.

Tele2 töötajate rahulolu uuring näitab, et iga neljas noist pole oma eraelu ja töö tasakaaluga rahul. Aasta tagasi, enne pandeemia vallandumist, tundis sama iga viies. Ametist tulenevalt teab Seliov, mis on tasakaalu kõigutanud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles