Armutõotused ning piraadid, kuldkellad ja katkine propeller (1)

Krister Kivi
, Arteri toimetaja
Copy
Kui teile kirjutavad šarmantne Frank Stephen ja säravapilguline Raphael Johnson.
Kui teile kirjutavad šarmantne Frank Stephen ja säravapilguline Raphael Johnson. Foto: Artur Kuus

Keskealised Tallinna prouad leiavad Tinderist eksootilisi merehunte, kes tahavad neile peagi postipakiga läkitada kogu oma maise vara.

Tinder on justkui loodud selleks, et otsida sealt tõelist armastust. Aasta algul tutvus Evelin (edukas, keskealine, anonüümseks jääda sooviv) populaarses suheteäpis šarmantse Frank Stepheniga. Pea samal ajal leidis tema sõbranna Katri kontakti kergelt hallineva, ent väga sportliku ja säravapilgulise Raphael Johnsoniga. Mõlemad hurmurid osutusid kummalise kokkusattumusena olema parajasti India ookeanil seilavad meremehed, kuid lisaboonusena ka ettevõtjad. Ja oh lisaüllatust: nii Frank kui ka Raphael suutsid kõneleda ilukõnelises, ehkki veidike kanges eesti keeles.

Evelin usaldas sõnaosavale kirjasõbrale, et talle meeldivad ABBA ja Queen, suusatamine, ujumine ja trennitegemine. Ta unistas, et «tore oleks kõiki neid ettevõtmisi teha koos kellegagi, kes samuti armastab sportlikku eluviisi». Katri rääkis omakorda, et vabal ajal armastab ta õmmelda ja veeta aega oma maakodus ning Tenerife saarel, ning kahetses, et kiire elutempo on tapnud nii vajaliku hinge puudutava romantika. Frank Stephen ja Raphael Johnson võtsid romantika tegemisel kohe tuld.

Internetihurmurite kirjad on esitatud allpool katketena, kuid minimaalselt keeletoimetatud kujul.

Frank Stephen Katrile: «Kallis, kuidas sul läheb? Ma soovin, et saaksin tõesti väljendada seda õnne, mille olen viimastel päevadel teiega kirjavahetuses leidnud. Pean tunnistama, et olete seni meie suhtluses näidanud väga kõrget küpsust ja siirust. Mu kallis, olen elus hästi töötanud, olen isetehtud mees. Näiteks on mul praegu Mehhiko ettevõttega leping palmiõli tarnimiseks Jaapanist trummides. Ma tegelen ettevõtlusega üksikisikuna, asutades nüüd ettevõtte, mis tegeleb ettevõttega ettevõttena. Sinuga tutvumine on mu ellu toonud sellise mõõtme, mida sellel pole kunagi varem olnud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles