Spaaomanikud piirangutest: oleme vist juba harjunud kinni olema (2)

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Toila spaahotell jõudis enne uusi piiranguid mõned nädalad tegutseda.
Toila spaahotell jõudis enne uusi piiranguid mõned nädalad tegutseda. Foto: Peeter Lilleväli/Põhjarannik

Valitsuse otsus sulgeda koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kaheks nädalaks spaad ja veekeskused teeb täitumuspiirangute all äganud sektori ettevõtjad nõutuks, sest riigilt pole tegevuse peatamise eest suurt hüvitist oodata.

Möödunud aastal olid spaade ja veekeskuste uksed külastajatele suletud alates eriolukorra kehtestamisest kuni mai lõpuni ehk kaks ja pool kuud, pärast seda on kehtinud 50 protsendi täitumuse nõue ja 2+2-reegel.

Pärnu Tervis Spaa grupi juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnul mõistab ta kodanikuna, et poliitikutel on tihti ainult halvad valikud, kuid meele teeb nukraks, et üks sektor on juba pikemat aega peksupoiss.

«Me oleme otsustanud ka hotellid kinni panna. Kui veekeskus ja saunad kinni lähevad, siis jääb meil heal juhul kümmekond majutajat, suurema võidu saame energia kokkuhoiu pealt. Praegu suhtleb müük juba täie hooga inimestega, peame homme jõudma üüratu suhtlemise ära teha,» selgitas Ratnik – vastu nädalavahetust on vaja kiiresti broneeringud tühistada või ümber teha.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles