Keskerakonna piirkonnajuht: juhtkonna tegemiste suhtes ollakse väga kriitilised (3)

BNS
Copy
Marek Kullamägi.
Marek Kullamägi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuigi veebruaris kasvas Keskerakonna toetus Ida-Virumaal 14 protsendi võrra, on sealse piirkonna esimees Marek Kullamägi erakonna juhtkonnaga rahulolematu, vahendab ERR.

Keskerakonna toetus Ida-Virumaal on viimase aasta jooksul olnud väga kõikuv ja paar korda kukkunud isegi alla 30 protsendi. Veebruarikuine tõus 21 protsendilt 35-le on kohalike keskerakondlaste arvates toimunud piirkondade tubli tegevuse toel ja partei keskkontori kiuste.

«Piirkondade esimehed on viimasel ajal olnud väga kriitilised erakonna tegemiste suhtes üldse. Selle peale reageeris Ida-Virumaa valija ja me räägime venekeelsest valijast. Pigem ta nägi, et me oleme võimelised enesekriitikaks ja me näeme vigu. See on toonud kaasa selle, et oh seda imet, 21 protsendilt oleme me 35-l. Tahaks öelda niiviisi, et Tallinna härrad, tehke järgi,» ütles erakonna Ida-Virumaa piirkonna esimees Marek Kullamägi ERR-ile.

Kui Ida-Virumaal on hakanud Keskerakonnal paremini minema, siis üle-eestilist on (viimase Turu-uuringute küsitluse järgi) langetud 17 protsendile. Nii madal pole Keskerakonna toetus olnud aastaid. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles