Kracht: prokuratuur tegi ühe suure sõu (59)

Jete-Ri Jõesaar
Copy
Pressikonverents advokaadibüroos LEXTAL. Kersti Kracht ja tema kaitsja vandeadvokaat Oliver Nääs annavad ülevaate viimastel nädalatel toimunust. 
Pressikonverents advokaadibüroos LEXTAL. Kersti Kracht ja tema kaitsja vandeadvokaat Oliver Nääs annavad ülevaate viimastel nädalatel toimunust. Foto: Sander Ilvest

Teisipäeval vanglast vabanenud Kersti Kracht andis eile pressikonverentsil oma vaate viimastel nädalatel toimunu kohta. Menetlusprotsessi kommenteerimise kõrval avas Kracht ka oma nägemuse selle tagamaade kohta, süüdistades prokuratuuri valitsuse kukutamise tellimustöö vastuvõtmises.

«Prokuratuur tegi ühe suure sõu, et lõhkuda ära koalitsioon. Tellimustöö oli see. Mina ei tea, kes selle tellis,» sõnas endine rahandusministri nõunik Kersti Kracht. Selle tellimustöö tellijate kohta ütles Kracht: «Kas te tahate, et ma lähen siit majast välja ja saan kümne minuti pärast kuuli pähe? Mul on lapsed ja lapselapsed. Eesti ühiskonnas on allhoovused. Kes on meil tegelikud mõjutajad, kes lõpetavad kriminaalasju, kes algatavad kriminaalasju. Mina mingeid nimesid ei nimeta.» Kracht kinnitas, et on reaalne oht tema elule, kui ta nimesid nimetaks.

Krachti kaitsja advokaat Oliver Nääs ütles: «Ma arvan, et Kersti Krachtil on õigus oma arvamusele selle kohta, mis on nende protsesside tagamaad, ja ma arvan, et tal on ka õigus seda väljendada.»

Kommentaarid (59)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles