Synlabi juht ordenist: töö läheb veel suurema auruga edasi (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Synlabi Põhjamaa operatsioonide tegevjuht Rainar Aamisepp
Synlabi Põhjamaa operatsioonide tegevjuht Rainar Aamisepp Foto: Erakogu

Synlabi Põhjamaa operatsioonide tegevjuht Rainar Aamisepp sai hommikul õnnitlussõnumi, mis ajas teda segadusse. Teenetemärgist kuulis ta esimest korda Postimehelt. 

«See on väga suur au,» jätkas Aamisepp pärast lühikest vaikust. Teenetemärk ei tähenda tema jaoks kaugeltki töö lõpetamist. «Ma ise usun, et see töö läheb veel suurema auruga edasi. Loomulikult ta innustab ja on tunnustus kogu kollektiivile ja partneritele,» lisas ta. 

Tänavu teenetemärkide kavalerid kohe aumärke kätte ei saa, kuna koroonaviiruse levik on Eestis väga laialdane. «Ma olen sellel seisukohal, et praegu tuleb teha kõik, et viiruse levikut pidurdada. Ainuüksi tunnustus, sellest kuulda, seda tajuda – see on piisav,» selgitas Aamisepp. Loomulikult meeldiks talle tore aumärk otse kätte saada, kuid ennekõike tuleks siiski keeruline viiruseolukord kontrolli alla saada. 

See aasta on olnud Aamisepa sõnul keeruline, täiesti teistsugune, kui seda eelnevalt planeeriti. «Tervele tiimile on see olnud suur eneseületus. Näiteks Soome-minek oli ülisuur eneseületus,» selgitas Aamisepp. Nüüd on aga töötajad karastunud ka sellisteks katsumusteks, märkis ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles