teravat Toidukoht, mis pakub pipart ja positiivsust

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
La Tabla sisekujundus on niivõrd põnev ja mitmekesine, et lastele meeldib seal lihtsalt ringi luusida ning uusi detaile avastada.
La Tabla sisekujundus on niivõrd põnev ja mitmekesine, et lastele meeldib seal lihtsalt ringi luusida ning uusi detaile avastada. Foto: Kristina Herodes

Uued piirangud. Ja jälle uued piirangud. Mis imenipiga küll Eesti toidukohad optimismi säilitavad, kui piirangud pitsitavad ja koroona hambaid kiristab? Kuid seni leidub paiku, kus sulle lisaks maitsvale einele serveeritakse korralik ports kõige puhtamat positiivsust. Just seetõttu on üks meie pere lemmikpaiku La Tabla.

Telliskivi loomelinnaku kanti tekkis restorane, kohvikuid ja muid tšillimiskohti nagu seeni pärast vihma. Ainult vihma pole ammu sadanud.... ehk kliente on hõredalt. Koroona puhus minema turistid ning hirmutas koduseinte vahele kohalikud. Paljud toidukohad hoiavad aga vapralt uksi lahti ning säilitavad taset.

La Tablasse sattusin esimest korda väga lihtsal põhjusel: kevadise hirmuorgia ajal oli see üks esimesi kohti, mis vargsi uksed paotada julges. Ja oh seda maitselaksu!

Kuulus suitsupeekoni burger maisikukli, kohapeal valmistatud friikate ja ise marineeritud jalopenodega.
Kuulus suitsupeekoni burger maisikukli, kohapeal valmistatud friikate ja ise marineeritud jalopenodega. Foto: Kristina Herodes

Sain elu parima burgeri (jaa, ma olen sedasorti naine, kes sööb burksi täie rauaga, see on ju õudselt hea!) ning sinna juurde ise marineeritud jalopenod. Mmm... Tuleneelaja lõi nurru. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles