Kergemalt, aga kirjumalt: rösti köögivilju ja sega sooja salatit

Britt Rosen
Copy
Soe baklaźaanisalat veriapelsinidega.
Soe baklaźaanisalat veriapelsinidega. Foto: Piret Hanson

Pärast suurt vastlakuklipidu algas lihavõtteni kestev paastuaeg. Neile, kes ranget paastu ei järgi, kuid tahavad ometi muuta toidukaarti pisut kergemaks, värvilisemaks ja vitamiinisemaks, jagub toidublogijal Piret Hansonil hulganisti isutekitavaid ideid.

Eriti edukaks paastujaks toidublogija Piret Hanson end ei pea. Aegu on ta proovinud pärast vastlapäeva mõne paastukuuriga alustada, kuid ikka on see jäänud lõpuks kuidagi soiku, rangest paastust rääkimata. Ent läinud aastal jõudis toidublogija lahenduseni, mis tundus palju meelepärasem: menüüst ei tule midagi välja võtta, vaid hoopis juurde panna. «Täpsemalt – lisan köögivilju,» ütleb ta. Kui täiendada igat söögikorda mõne köögivilja või paariga, jääb juba iseenesest taldrikul loomset vähemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles