Mupo juht: mul ei olnud gümnaasiumisse sissepääsu

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo juht Monica Rand.
Mupo juht Monica Rand. Foto: Liis Treimann

Munitsipaalpolitsei juht Monica Rand nimetab tema seostamist Valdeku gümnaasiumist kadunud radiaatoritega väljamõeldiseks.

Kuidas otsustati teie Nõmme linnaosas töötamise ajal Valdeku gümnaasiumi malmradiaatorite küsimus?

Mingit eraldi radiaatorite küsimust ei ole kunagi arutatud, Valdeku 13 hoone anti haridusameti poolt Nõmme linnaosavalitsusele üle avariilise objektina. Juhtkonna koosolekul otsustati alustada mahajäetud hoone prahist ja sodist puhastamist ning lammutamiseks ette valmistavate töödega.

Kuidas lahendati sellega tekkivad materiaalsed küsimused?

Kuna eelarve vahendid olid piiratud, korraldas linnaosavalitsus lammutus ja puhastustööd oma jõududega.

Kuidas kommenteerite Erki Korbi väidet, et te olite talle öelnud, et Roman Rochmann tasus saadud rahaga oma autokulud?

See on täielik laim ja järjekordne väljamõeldis. Härra Erki Korbi valed ja pahatahtlikkus on läinud üle igasuguse piiri.

Miks ei ole radiaatoritega seonduvaid kulutusi või tulusid näha linnaosa bilansis?

Kinnistu oli linnaosa valitsuse bilansis, hoone kuulus lammutamisele ja mingit eraldi vara sh radiaatoreid ei ole kunagi eraldi arvel olnud.

Mida te sellest loost üldse arvate?

Võttes arvesse, et Erki Korp ei ole Nõmmel suutnud midagi positiivset korda saata, on asunud ta tähelepanu võitmiseks endist linnaosavalitsuse juhtkonda laimama. Erki Korp on valinud väga ebaeetilise tee oma poliitiliste ambitsioonide realiseerimiseks, mistõttu olen pöördunud Keskerakonna aukohtu poole, kes annab esitatud süüdistustele ja Erki Korbi tegevusele hinnangu.
Lisaks lükkan ümber väite, et kõik, mis puudutas Valdeku 13 käis läbi minu. Ma ei omanud ei turvakoodi hoonesse pääsuks ega võtmeid. Võtmed asusid linnamajanduse osakonnas spetsialistide sahtlis ja olid vabalt kättesaadavad kõigile. Ühtlasi juhin tähelepanu sellele, et olin ajavahemikul 25. veebruarist 2009 kuni 1. oktoobrini.2010 lapsehoolduspuhkusel ning alates 10. jaanuarist 2011 juba ametis munitsipaalpolitseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles