Politsei kontrollis nädalavahetusel enam kui 130 avalikku kohta (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Põhja prefektuur kirjutas sotsiaalmeedias, et nädalavahetusel teatati politseile kahest Tallinna vanalinnas ja kesklinnas toimunud peost. Kokku käidi nädalavahetusel enam kui 130 kohas - nii poodides, baarides kui ka ühistranspordis. 

Nädalavahetusel teatati politseile kahest Tallinna vanalinnas ja kesklinnas toimunud peost.  «Vanalinnas toimus suuremat sorti kogunemine ühes baaris, kus politseinike saabudes ei reageeritud koputustele ning taskulambi valgus pani kõiki kiiresti nurga taha varjuma. Viimaks uks siiski avanes ning baarist avastati 30-pealine seltskond, kes laiali saadeti,» kirjeldas Põhja prefektuur. 

«Teisel juhul jäi teatajale kõrvu hoovist kostuv muusika ning peokohale lähenedes oli märgata ka inimesi liikumas. Koos turvameestega uurima minnes avastasime väikese peo, kus desovahendist poldud midagi kuuldud ning maskidki puudusid,» kirjeldati teist peokohta. 

Kokku käis politsei nädalavahetusel enam kui 130 kohas: poed, baarid ja ühistransport. «Kui üksikud näited välja arvata, on väga paljud ettevõtjad ning inimesed siiski heaks eeskujuks,» lisas Põhja prefektuur. 

Üle Eesti kontrolliti kokku 840 toidukohta, keskust, teisi siseruume ja ühistransporti. Politseinike sõnul on maskide kandmise osas üle Eesti valdavalt väga hea seis. 

Politsei meenutab, et piirangud kehtivad kõigile. «Vastutus on meil kõigil. Ja isegi kui sina ei karda viirust, võid sa kogemata viia selle enda eakamatele lähedastele. Piirangud ongi natukene ka selleks, et saaks pidusid võimalikult kiiresti taas normaalselt pidada, mitte ei peaks politseinike saabudes ja valgust nähes vampiiri moodi pimedusse vudima,» toonitas Põhja prefektuur. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles