Maskita mehe rüselus turvameestega tõi kaasa kriminaaluurimise (36)

BNS
Copy
Madin Rocca al Mares: maskita poodi läinud mehe taltsutamiseks läks vaja politseid ja gaasi.
Madin Rocca al Mares: maskita poodi läinud mehe taltsutamiseks läks vaja politseid ja gaasi. Foto: Pilt videost

Politsei alustas kriminaaluurimist meediasse jõudnud juhtumi osas, kus Tallinnas kaubanduskeskusesse tulnud mees sattus turvameestega rüselusse, kuna tal polnud kaitsemaski. 

Politsei sai esmaspäeval veidi enne kell 13 teate konfliktist Paldiski maanteel asuvas kaubanduskeskuses. 34-aastane mees ei soovinud keskusesse sisenemisel kanda maski või näokatet, kuid keskuse turvatöötajad keelasid tal koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud piirangute tõttu sisenemise, edastas Põhja prefektuur.

Mees muutus agressiivseks ja politsei väitel tõukas ning lõi korduvalt turvamehi, kes olid sunnitud tema vastu kasutama gaasi.

Samas ei ole meediasse jõudnud videost näha, et mees oleks turvatöötajaid rüseluse käigus löönud, küll aga äsas juhuslik mööduja vastu tema nägu rusikahoobi, kui mees üritas kaubanduskeskusest minema joosta. 

Politseinike saabumise ajaks oli konflikt lõppenud ning turvameestega konflikti sattunud mees toimetati jaoskonda. «Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus,» lisas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Kommentaarid (36)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles