3 säravat tegijat Eesti ehtekunstis avaldavad edu valemi

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Sigrid Kuusk on kartmatu loovhing: Algul sain palju skeptilist tagasisidet: oh, nii särav, kuhu ma sellega lähen... Sellest sain aru, et teen midagi uut, ootamatut. Oli hirmus, aga jätkasin, sest harjumine vajab alati aega.
Sigrid Kuusk on kartmatu loovhing: Algul sain palju skeptilist tagasisidet: oh, nii särav, kuhu ma sellega lähen... Sellest sain aru, et teen midagi uut, ootamatut. Oli hirmus, aga jätkasin, sest harjumine vajab alati aega. Foto: Getter Kuusmaa

Looming on väikese riigi võimalus välja paista ning end maailmakaardile märkida. Eriliselt hästi on sellega hakkama saanud Eesti ehtekunstnikud. Kuidas?

Milline on ehtekunstniku elu? Arter uuris seda kolme eduka ja säravalt originaalse looja käest. Kust tuli tõuge, mis nad ehtekunsti juurde meelitas ja mis aitab siiani sel rajal püsida? Ilma raskuste ja takistusteta ei kulge ju ükski tee säravate saavutusteni.

Uue talendi võimalus

Kui oled salajas unistanud ehtedisainist ja soovid oma loomingut müüa maailmakuulsate märkide kõrval, annab selleks võimaluse Goldtime’i käivitatud säravate talentide konkurss. Võta oma edu ohjad enda kätte ning saada ehtemärgi tutvustus: aveli@megafort.ee Uusi andeid otsitakse märtsi lõpuni.

Kolm eriliselt säravat ja silmapaistvat Eesti ehtekunstnikku räägivad, miks nad just selle tee valisid, kuidas takistused ületasid ning mis on nende edu võti. Kas tahad teada, mis ehtekunstnike salakambrites toimub?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles