Kodumaiseid tervisetooteid saab nii apteegist kui ka tanklast

Tiit Efert
Copy
Vipise tooted jagunevad selle asutaja Jaanus Vahli sõnul laias laastus kolmeks: vedelad (siirupid, õlid, tinktuurid), tahked (tabletid ja pulbrid) ja kõik ülejäänud.
Vipise tooted jagunevad selle asutaja Jaanus Vahli sõnul laias laastus kolmeks: vedelad (siirupid, õlid, tinktuurid), tahked (tabletid ja pulbrid) ja kõik ülejäänud. Foto: Tiit Efert

Praegusel varakevadisel ajal vajab tervis turgutamist ja järjest rohkem otsitakse kergemate sümptomite korral abi looduslikest preparaatidest. Samas ei tasu arvata, et koroona inimesi rohkem looduslike toodete poole suunab.

Kodumaine looduslike terviseturgutajate valmistaja Vipis tegutseb 1992. aastast, kuuludes sellega väärikasse seltskonda, sest neid ettevõtteid, mis sellest ajast tänaseni tegutsevad, on alles vaid käputäis.

Üks ettevõtte asutajaid Jaanus Vahl on juhtkonnas siiani. Vipise esimene toode oli taruvaigu-saialilletinktuur kurguvalu vastu. „Kui seda tegema hakkasime, andsime seda maitsta ühele apteekrile, kes ütles, et väga hea toode. See andis kindlust,” meenutas Vahl. Tootele tekkisid kiiresti püsikliendid ja tänu neile on Vipis kolme aastakümne jooksul Eestit raputanud mitmest majanduskriisist edukalt läbi tulnud.

Aastate jooksul on Vipise sortimenti lisandunud uusi immuunsust toetavaid tervisetooteid.

Koroonakriisist pole võitnud

Praegusest koroonakriisist pole ettevõte võitnud, sest Vahli sõnul ei usu inimesed, et looduslike meetodidega saab kurjale viirusele vastu, ja eelistavad farmaatsiatööstuse pakutavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles