Aja auk Oprah Winfrey, emotsioonide kuninganna (1)

Janar Ala
, ajakirjanik
Copy
Prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle annavad telekanalil CBS eetrisse läinud kahetunnist intervjuud Oprah Winfreyle.
Prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle annavad telekanalil CBS eetrisse läinud kahetunnist intervjuud Oprah Winfreyle. Foto: HARPO PRODUCTIONS/VIA REUTERS

Selle nädala enim räägitud sündmus rahvusvahelises meedias oli Oprah Winfrey intervjuu prints Harry ja tema abikaasa, Sussexi hertsoginna Meghan Markle’iga. Intervjuud vaatas telekanalil CBS üle 17 miljoni inimese (kõikvõimalike muude diilide ja järelvaatamiste andmed pole veel teada), mis on rohkem kui tänavuste Kuldgloobuste ja Emmyde publikut kokku.

Intervjuu näitamise Briti õigused ostnud telekanal ITV jõudis tänu sellele pärast möödunud aasta koroonakahjude tõttu tekkinud kahjumit jälle kasumisse. Ka Oprah Winfrey intervjueerimist kiideti ülivõrdes, nagu üldse oli selle intervjuu retseptsioonis kõik ülivõrdeline.

Intervjuu tegemise üks põhjuseid oli vast ka see, et Harry ja Meghan sõlmisid Netflixiga väidetavalt 100 miljoni dollarilise lepingu ja hakkavad sinna «sisu» tootma. Laiemaks dramaatiliseks taustaks, et Harry ja Meghani tee läks kuninglikust perest lahku ning nad jäid n-ö vihma kätte – ilma vastavatest privileegidest ja ka kohustustest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles