Fotod ja video Laagris sai bussipeatuses toimunud plahvatuses üks inimene viga (11)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy

Tallinna piiril Laagris Neste tankla juures asuvas Pärnu maantee bussipeatuses toimus laupäeva hilisõhtul kärgatus, milles sai kergelt viga üks inimene. 

Kaitsepolitseiameti pressiesindaja Jürgen Klemm ütles Postimehele, et bussipeatuses toimus seni teadmata asjaoludel plahvatus. Nüüd püüavad kaitsepolitseinikud välja selgitada, mis selle põhjustas ja millised isikud võivad olla sellega seotud.

Klemmi sõnul sai plahvatuses üks inimene kergelt viga, kuid haiglaravi ta ei vajanud. Kella ühe paiku öösel olid kaitsepolitsei eksperdid veel kohapeal menetlustoiminguid läbi viimas.

Pühapäeva hommikul kella üheksa paiku ütles Klemm, et juhtunuga seoses pole kedagi kinni peetud ning puuduvad ka kahtlustatavad. «Edasine uurimine selgitab, mis täpselt selle plahvatuse põhjustas ja kuidas see lõhkeseade sündmuskohale sattus,» ütles Klemm.

Ühe pealtnägija sõnul oli veidi enne südaööd sündmuspaigal näha kuut politseisõidukit ja üht kiirabiautot ning ala oli lintidega piiratud. Eririietuses kapo töötajaid siis veel näha polnud.

 «Mina ei näinud midagi, mis oleks viidanud toimunud plahvatusele,» teatas sündmuspaigast teiel pool teed möödunud pealtnägija.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles