Kogu Eesti täitub kohe suure vaktsineerimiskampaaniaga (48)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Kampaanias “Kohe julgem!” astuvad üles vaktsineeritud arstid, päästjad, õpetajad, politseinikud ja teised eesliinitöötajad ning riskirühmadesse kuuluvad inimesed
Kampaanias “Kohe julgem!” astuvad üles vaktsineeritud arstid, päästjad, õpetajad, politseinikud ja teised eesliinitöötajad ning riskirühmadesse kuuluvad inimesed Foto: Terviseamet

Kuna paljudel on Covid-19 vaktsiinide kõrvaltoimete kohta küsimusi ning inimesed ei järgi ka piisava järjekindlusega viiruse tõkestamiseks seatud reegleid, käivitati üle Eesti suur kampaania, mis kutsub inimesi vaktsineerima ja piiranguid järgima.

Ühel kampaaniaplakatil on juba vaktsineeritud perearst Karmen Joller, kelle sõnum on: «Aitab küll!», teisel plakatil julgustab Lääne-Tallinna Keskhaigla juht Arkadi Popov: «Ära kõhkle!». Kolmandal plakatil kinnitab päästeameti rühmapealik Tarmo Klooster: «Kohe julgem!» ning neljandal perearst Alina Terep: «Julgem elada!».

Terviseameti pressinõunik Merilin Vernik selgitas Postimehele, et kampaania on jaotatud kaheks, milles üks algas nüüd ning teine osa tuleb hiljem kevadel, kui vaktsiin on kättesaadav suuremale osale elanikkonnast. «Vajadusel teeme sügisel ka kolmanda teavituse,» lisas Vernik. 

Kommentaarid (48)
Copy
Tagasi üles