Kaubamaja juht: kõik kauplused sügiseks ellu ei jää (2)

Copy
Erkki Lauguse sõnul on Kaubamaja e-poe käive koroona-eelse ajaga võrreldes kasvanud kordades.
 
Erkki Lauguse sõnul on Kaubamaja e-poe käive koroona-eelse ajaga võrreldes kasvanud kordades.  Foto: Madis Veltman

Kaubamaja juht Erkki Laugus rääkis «Majandusruumi» saates, et kaupmeestel on käsil suur muutumisperiood, kuid paljud tegijad sügist enam ei näe.

Erkki Laugus nentis, et kuigi Kaubamaja on sama hästi kui tühi – avatud on vaid toiduosakond –, käib ettevõttes töö edasi. «Majas toimetab väga suur osa meie töötajatest ja olukord on hoopis teiselaadne. Me korjame sealt tooteid, suuname neid oma e-poe komplekteerimislattu ja saadame klientidele, kes on e-poest tellimusi teinud,» kinnitas Laugus.

Hetkel Laugusel koondamismõtteid ei ole, aga kõik sõltub sellest, mida kriis edasi teeb. Praegu suunatakse töötajad ümber e-kaubandusega seonduvale tööle. «Olukord on keerulisem meie Tartu majas, kus otseselt e-kaubandusse inimesi rakendada ei saa, aga oleme püüdnud neile leida ka kontsernisiseselt võimalusi. Näiteks Selveri kasvavad mahud nõuavad täiendavaid abikäsi,» selgitas Laugus. «Selveri busse näeb täna ju kõikjal sõitmas ja kaubandusse investeerimine ongi võtmeküsimus paljude jaoks. Need, kes investeeringud õigel ajal on ära teinud, kindlasti kohanevad muutustega paremini,» selgitas ettevõtte juht.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles