Tallinna kesklinna tänavatel käib löökaukude remont

Copy
Kevadistest löökaukudest pole pääsu tänavugi.
Kevadistest löökaukudest pole pääsu tänavugi. Foto: Marko Saarm

Tallinna kesklinna tänavatel remonditakse talvel tekkinud ohtlikke löökauke ja sellega seoses palub linnaosa autojuhtidel õhtusel ja öisel ajal sõites tähelepanelik olla. 

«Paraku puudub tiheda liikluse tõttu paljudel kesklinna tänavatel võimalus teha töid päevasel ajal, mistõttu tuleb suur osa tänavate löökaukudest parandada õhtusel ja öisel ajal. Palume ka siis olla autojuhtidel väga tähelepanelik ja järgida ajutisi liiklusmärke. Ühtlasi vabandame nende ajutiste ebamugavuste pärast,» ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Neljapäeval alustati tänavaremondiga Sakala 22, Tatari 7 ja 14 tänavatel. Lisaks on käesoleval nädalal kavas remonttööd Kunderi 19 ja 30, Vilmsi 28, 29 ja 39 ning Rävala puiestee 7 juures. Märgistamata löökaukudest saab teatada abitelefonile 14410.

Suvist asfaltbetoonsegu tootev asfalditehas on linnaosa teatel võimalik käivitada siis, kui ööpäevane keskmine temperatuur tõuseb pluss viie kraadini. Seejärel on võimalik alustada ka suuremahuliste asfalteerimistöödega vastavalt hooldusremondikavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles