Modernseid lillesorte kasvatav Põltsamaa roosiaed läheb müüki

BNS
Copy
Veebis oleva kodulehe andmetel on Põltsamaa roosiaed väikeettevõte, mis on stabiilselt tegutsenud Eesti turul 27 aastat. Põhitegevus on modernsete ja ka ajalooliste roosisortide kasvatamise katsetamine Eesti kliimas, roosiistikute ja roosidega sobivate püsikute tootmine.
Pildil roosiaia perenaine Annela Orasi.
 
Veebis oleva kodulehe andmetel on Põltsamaa roosiaed väikeettevõte, mis on stabiilselt tegutsenud Eesti turul 27 aastat. Põhitegevus on modernsete ja ka ajalooliste roosisortide kasvatamise katsetamine Eesti kliimas, roosiistikute ja roosidega sobivate püsikute tootmine. Pildil roosiaia perenaine Annela Orasi.  Foto: Liis Treimann

Põltsamaa roosiaia pidaja OÜ Eesti Roos on otsustanud väljaande Vooremaa teatel roosiaia müüki panna, alghinnaks on omanik pakkunud 725 000 eurot

Põltsamaa roosiaia perenaine ja OÜ Eesti Roos juhatuse liige Annela Orasi ei soostunud roosiaia müügi tagamaid ajalehele lähemalt kommenteerima. Ta lausus vaid, et soovib oma eluga edasi minna ning seetõttu roosiaia maha müüa.

«Äritegevusega on ikka niimoodi, et ühel hetkel tuleb edasi liikuda. Siin polegi midagi pikemalt arutada ega põhjendada. Müügikuulutus on portaalis üleval ja kõigil huvilistel on võimalik ühendust võtta. Mida uus omanik roosiaiaga peale hakkab, on juba tema otsustada ja sellest saab rääkida siis, kui omanik on rahaga platsis,» rääkis Orasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles