Lukus suvi ehk Lanno ja Kallas kolistavad samas ämbris (28)

Meinhard Pulk
, reporter
Copy
Ainult vaktsineerimine pandeemiat ei lõpeta. Ka inimesed peavad piirangute järgimisel eeskujulikud olema.  Kuigi toitlustusettevõtetel on keelatud kohapeal söömine-joomine ning ka väliterrassidel teenuse osutamine, siis Tallinna vanalinna restoran avas eile oma väliterrassi.
Ainult vaktsineerimine pandeemiat ei lõpeta. Ka inimesed peavad piirangute järgimisel eeskujulikud olema.  Kuigi toitlustusettevõtetel on keelatud kohapeal söömine-joomine ning ka väliterrassidel teenuse osutamine, siis Tallinna vanalinna restoran avas eile oma väliterrassi. Foto: Tairo Lutter

Esmalt ähvardas terviseameti peadirektor Üllar Lanno suve ärajätmisega, paar päeva hiljem tõdes peaminister Kaja Kallas, et ees võib oodata suvi, mil Eesti on lukus. Ilustamata ja otsekohene toon. 

Ent praeguses olukorras mitte tulemuslik, leidis kommunikatsioonifirma Corpore konsultant Vootele Päi. Säärane «tõmblemine» viitaks justkui sellele, et kriisiolukorra juhid on paanikasse sattununa kontrolli ja reaalsustaju kaotamas.

«Sellise retoorikaga peaministri sõnum kedagi korrale ei kutsu, küll aga provotseerib neid, kes siiani on kannatlikkust üles näidanud,» rõhutas Päi. 

Kui juba Lanno sõnavõtt sai negatiivse vastukaja, tekkis Päil küsimus, miks Kallas samasse ämbrisse astus. «Kas Kallase meeskond on niivõrd keskendunud oma sõnumitele, et on kaotamas kontakti muu inforuumiga?» küsis ta.

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles